OM FÖRETAGET

Geal AB är ett Stockholmbaserat byggföretag som tar uppdrag i hela Sverige. Vi kan hjälpa till med i stort sett alla typer av bygg- och renoveringsarbeten.

Geal AB är ett modernt byggföretag i Stockholm som kombinerar gediget hantverk med de senaste tekniska lösningarna.

Vi har i många år i nära samarbete med våra kunder skapat varaktiga interiörer och exteriörer där estetik, kvalitet och känsla varit våra ledord. Vi arbetar både för privatpersoner och företag, där kök, badrum, trappor och inredningar hör till de vanligaste uppdragen.

FÖRETAGET

Geal AB är ett ungt men erfaret företag med rötter i bygg branschen. Vi vill modernisera branschen med ny teknik. Vi alla anställda arbetar alla lösningsorienterat genom att kombinera teknik, tradition och uppfinningsrikedom – allt för att hjälpa kunden med sitt speciella behov.
Vi har ett gott samarbete med andra företag inom byggbranschen vilket gör att vi kan lämna garanti på utfört arbete . Geal AB levererar helhetslösningar, så du kan beställa ett komplett byggarbete av oss där alla moment ingår.

BYGGJOBB OCH RENOVERINGAR MED KVALITET!

Om Ni söker ett byggföretag som gör jobbet snabbt med duktiga hantverkare som alltid sätter kvaliteten på sina utförda arbeten först så skall ni välja Geal AB. Vi följer alltid gällande svenska byggstandarder och använder bara byggmaterial av hög kvalitet. På ALLA jobb utförda av Geal AB ger vi Er garanti både på arbetet och det använda byggmaterialet.

VI ÄR

en kvalificerat och diplomerat byggentreprenör som fokuserar på stomkomplettering inom nyproduktion, ombyggnad samt hus byggnation. Vi kan hjälpa våra kunder med hela byggprocessen från ritningar till färdig resultat.

VÅRA TJÄNSTER

inom bygg sammanfattas med ett ord “Kvalite”. Varje arbetsledaren och hantverkaren vet och kan svensk standart därför utbildar vi ständigt våra anställda inom gipsentreprenad, finsnickeri, byggnation av husen och andra snickeri arbetena.

VI HAR AMBITION

att bli en av bästa byggbolaget i EU så vi är noga med varje projekt och varje detalj. Ambitionen, erfarenhet blandad med kunskap inom branchen som gör att vi kan garantera nöjda kunder i vårt arbete
Kontakter